Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available

Parking for rent Rotterdam - Tussendijken

69€ per month
34 Rösener Manzstraat, 3026SJ Rotterdam
24/7 access
Underground parking
CCTV

Parking Rotterdam - Tussendijken: for rent in Rotterdam, Rösener Manzstraat. Near Mathenesserdijk e Van Duylstraat. Underground parking under a private home. cctv. Rent for 69€/month.

About this parking Rotterdam - Tussendijken

Ondergronds parkeren, garage, box en ruimte is mogelijk in de regio Zuid-Holland, in Rotterdam. Het ligt in de wijk Tussendijken, niet ver van het centrum, vlakbij de zakenwijk en het centrum van Rotterdam. Er is een tramhalte bij de Mathenesserbrug. De parking is privé en wordt bewaakt door de aanwezigheid van videobewaking en een automatische poort, de parking wordt ook gecontroleerd door de bewakers daar is een geweldige plek om uw auto, minibus of motor te stationeren. De beveiliging van deze parking is geweldig en is perfect als er niet genoeg parkeerplaatsen op straat in de periferie zijn.  De parking is privé en ondergronds, je moet Yespark downloaden op je smartphone.  Een abonnement is verplicht, maar geen aanbetaling en het abonnement is niet bindend. Je kunt twee dagen gratis proefperiode gebruiken om je parkeerplaats te bezoeken en te proberen voordat je je aanmeldt.

Characteristics

Max height : 190 cm
Separate ramps
Lift
Yespark quality

How it works

Immediate access
Share your remote
7/7 customer service

Practical information

De ingang van de parking bevindt zich aan de Van Duylstraat 11. De voetgangersingang bevindt zich aan de Van Duylstraat 11.

To access parking, download the APP. The APP is a Sesame to open doors.

  • Free app
  • Secure open
  • Even without internet
  • Accessible from multiple phones
Neighborhood
De parkeergarage, box en ruimte bevindt zich vlakbij de tramhalte Rotterdam, Mathenesserbrug. Veel winkels en restaurants zijn in de buurt te vinden, wij raden u het Restaurant Meram Rotterdam West aan. Het is een druk gebied, daarom is het erg dynamisch en veilig, maar het is moeilijk om een parkeerplaats te vinden in de buurt. Wij bieden een prima parkeergelegenheid voor minibusjes, auto's en motoren. De parkeerplaatsen zijn goedkoop en op goede locaties. Bovendien is het een prettige plek om te wonen of de auto te laten staan. Deze wijk ligt ook dicht bij de Nederlandse Maritieme Universiteit.  Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. 
Nearby
Garage Westdijk, Keuringsstation Durak, Garage West, Garage Oranje, APK KEURINGSTATION SEMT, Garage Aksoy APK-Keuringsstation, Parkeergarage Mathenesserplein, Garagebedrijf Ünlü B.V., PitPoint, Kervansaray, Maras Lezzet Restaurant, Maak-Rotterdam, Lidl, Bella Ice Cream & Espresso
Nearest streets
Mathenesserdijk, Van Duylstraat, Jan Kobellstraat, Zoutziedersstraat, Kleine Visserijstraat, Rösener Manzstraat, Van Duylstraat, Rösener Manzstraat, Nour Autowassen & Poetsen, Grote Visserijstraat, Haringpakkersstraat, Taandersstraat, Korfmakersstraat, Aelbrechtskade, Mathenesserweg
Nearest point of interest

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
69€ Per Month

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.