Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available

Parking for rent Amsterdam - Zuidoost

49€ per month
Tekkopstraat 35, 1107RV Amsterdam
24/7 access
Underground parking
CCTV

Parking Amsterdam - Zuidoost: for rent in Amsterdam, Tekkopstraat. Near Schoonhovendreef e Reigersbosdreef. Underground parking, under a private residence. cctv. Rent for 49€/month.

About this parking Amsterdam - Zuidoost

In Amsterdam Zuidoost is een ondergrondse parkeergarage beschikbaar. Deze bevindt zich in het zuiden van Amsterdam, niet ver van de Universiteit van Amsterdam en het metrostation Reigersbos, dat u rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam brengt. De parkeergarage is schoon, privé, met een automatische poort en onder videobewaking. De parkeergarage ligt in een veilige Burt. U kunt uw auto of motor maandelijks parkeren en er worden parkeerplaatsen toegewezen. Download de Yespark app op je mobiel om te reserveren en toegang te krijgen tot de parking via de app. Er is geen aanbetaling nodig en de annuleringsvoorwaarden zijn flexibel. Wij bieden je twee dagen de tijd om de parking uit te proberen voor de start van je maandabonnement.

Characteristics

Max height : 190 cm
Separate ramps
Separate ramps
Yespark quality

How it works

Immediate access
Share your remote
7/7 customer service

Terms and conditions

2-day free trial
No engagement
Secure payments
No deposit

Rated vehicles

parking to rent Bike spots
Bike spots
parking to rent City car
City car
parking to rent Sedan car
Sedan car
parking to rent SUV
SUV
parking to rent Family car
Family car
parking to rent Commercial car
Commercial car
FAQ
Ask a question about this parking

Practical information

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Tekkopstraat 35. De voetgangersingang bevindt zich aan de Tekkopstraat 35.

To access parking, download the APP. The APP is a Sesame to open doors.

  • Free app
  • Secure open
  • Even without internet
  • Accessible from multiple phones
Neighborhood
De parkeergarage voor auto's en motoren bevindt zich vlakbij het metrostation Reigersbos en het busstation Amsterdam, Schoonhovendreef. De wijk is zeer residentieel, vooral gezinnen en studenten. Parkeren in de buurt is meestal gratis, maar sommige straten in de gemeente vallen onder een betalingsregeling. Box- of ondergrondse parkeergarages zijn duur in de wijk Zuidoost. Bij Yespark zijn de parkeerprijzen 30% van de marktprijs, en zijn ook gedekt. Rondom het gebied van de Tekkopstraat 35, die loodrecht op de Schoonhovendreef staat. Veel winkels en restaurants zijn in de buurt te vinden, wij raden Lucky Garden aan de Snellerwaardgracht 7 aan voor chinese gerechten. Het BP tankstation op het Reewijkplein, parallel aan de Reigersbosdreef. Het Museum Vrolik op de Meibergdreef, dat ook direct naast het Academisch Medisch Centrum ligt, niet ver van het Station Holendrecht, dat u in ongeveer 15 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Het gebied is rustig en toch dynamisch, over het geheel genomen is het een prettige plek om te wonen.
Nearby
Holendrechtschool, De Brink, BP Gaasperdam, Hogeschool van Amsterdam, Amikitoj, Bureau Remmerdenplein, China Town, Lucky Garden, Bibliotheek Reigersbos, Apotheek Reigersbos, Lotusschool, De Tamboerijn, Amsterdam UMC locatie AMC
Nearest streets
Schoonhovendreef, Reigersbosdreef, Tafelbergweg, Ommerenhof, Tongerenstraat, Tielstraat, Sleewijkstraat, Snelleveldstraat, Slichtenhorststraat, Schaikstraat
Nearest point of interest

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
49€ Per Month

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.