Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available

Parking for rent Amsterdam-Zuid

134€ per month
19 Gelrestraat, 1079MZ Amsterdam
24/7 access
Underground parking
CCTV

Parking Amsterdam-Zuid: for rent in Amsterdam, Gelrestraat. Near Europaboulevard e Europaplein. Underground parking under a private home. cctv. Rent for 134€/month.

About this parking Amsterdam-Zuid

Een ondergrondse parkeerplaats en garage is beschikbaar in de regio Noord-Holland, in Amsterdam. Deze bevindt zich in het zuiden, niet ver van het centrum, vlakbij de zakenwijk of zelfs vlakbij Amsterdam, de dichtstbijzijnde tramhalte is de Dintelstraat. De parkeergarage is privé en wordt bewaakt door videobewaking en een automatische poort, er is ook een conciërge die de parkeergarage bestuurt. De parkeerplaats voor auto's, minibusjes en motoren is privé en ondergronds, u dient Yespark te downloaden op uw smartphone om toegang te krijgen tot de parkeergarage. Een abonnement is verplicht, maar geen aanbetaling en het abonnement is niet bindend. U kunt twee dagen gratis proefperiode gebruiken om uw parkeerplaats te bezoeken en uit te proberen voordat u zich aanmeldt. Je kunt stationeren wanneer je maar wilt als de plaatsen beschikbaar zijn.

Characteristics

Max height : 190 cm
Separate ramps
Lift
Yespark quality

How it works

Immediate access
Share your remote
7/7 customer service

Practical information

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de 3e Gelrestraat. De voetgangersingang bevindt zich aan de 3e Gelrestraat.

To access parking, download the APP. The APP is a Sesame to open doors.

  • Free app
  • Secure open
  • Even without internet
  • Accessible from multiple phones
Neighborhood
De parkeergarage, box en parkeerplaatsen bevinden zich vlakbij de tramhalte Amsterdam, Dintelstraat. Veel winkels en restaurants zijn in de buurt te vinden, wij raden The Roast Room aan. Het is een druk gebied, daarom is het er zeer dynamisch en veilig, er wonen ook gezinnen die er wonen. Over het geheel genomen is het een prettige plek om te wonen en als u uw auto in die gebieden parkeert heeft u geen problemen, zelfs voor uw motor. Deze wijk ligt ook dicht bij de Nederlandse Maritieme Universiteit.  Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. De parkeergelegenheid is goedkoop en op goede locaties.
Nearby
S109, ABN AMRO, Rabobank, I Trulli, Pizzeria San Marco, As, Rai Theater, RAI Amsterdam, Rosarium, Maas en Waalschool, Q-Park Eurocenter, Tinq, Platform 21
Nearest streets
Europaboulevard, Europaplein, President Kennedylaan, Rooseveltlaan, Maasstraat, Veluwelaan, Baroniestraat, Sallandstraat, Montferlandstraat, Uiterwaardenstraat
Nearest point of interest

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
134€ Per Month

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.