Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available

Parking for rent Amsterdam - Slotermeer-Noordoost

40€ per month
25 Theodorus Dobbestraat, 1063BV Amsterdam
24/7 access
Underground parking
CCTV

Parking Amsterdam - Slotermeer-Noordoost: for rent in Amsterdam, Theodorus Dobbestraat. Near Bos en Lommerweg e Bos en Lommerplein. Underground parking, under a private residence. cctv. Rent for 40€/month.

About this parking Amsterdam - Slotermeer-Noordoost

Ondergrondse parkeerplaats, box, garage is beschikbaar in de regio Noord-Holland, in Amsterdam. Het is gelegen in Amsterdam-Zuid, niet ver van het centrum, vlakbij het zakendistrict of zelfs vlakbij Amsterdam, het Europaplein. Het gebied is erg druk, en het is moeilijk om een parkeerplaats te vinden, maar de parking die we hebben is privé en wordt bewaakt door de aanwezigheid van videobewaking en een automatische poort. De parking wordt ook gecontroleerd door de bewakers en alle soorten voertuigen; minibusjes, auto's en motoren zijn welkom. De parking is privé, u dient Yespark te downloaden op uw smartphone. Een abonnement is verplicht, maar geen aanbetaling en het abonnement is niet bindend. U kunt gebruik maken van twee dagen gratis proefperiode om uw parkeerplaats te bezoeken en te proberen voordat u zich aanmeldt.

Characteristics

Max height : 190 cm
Separate ramps
Lift
Yespark quality

How it works

Immediate access
Share your remote
7/7 customer service

Practical information

De parking bevindt zich bij de 95 Leeuwendalersweg. De voetgangersingang bevindt zich aan de Leeuwendalersweg 95.

To access parking, download the APP. The APP is a Sesame to open doors.

  • Free app
  • Secure open
  • Even without internet
  • Accessible from multiple phones
Neighborhood
De parkeergarage, box en ruimte is gelegen nabij de tramhalte Amsterdam, Stat, De Vlugtlaan. Veel winkels en restaurants zijn in de buurt te vinden. Het is een studentenbuurt, daarom is het zeer dynamisch en veilig. Het is er vrij druk, daarom is het moeilijk om een parkeerplaats te vinden. We hebben garages voor auto's, minibusjes en motoren op zoek naar een station. Het is een aangename plek om te wonen, en er zijn ook veel restaurants die we aanraden, vooral het Efendy Restaurant & Café. Deze wijk heeft ook universitaire residenties. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. De parkeergelegenheid is goedkoop en op goede locaties.
Nearby
Bir Tat, Pin & Drive, Stadsloket West, Choi Yuen, Kentalis Signis ALS, 1 Tat Döner, Bos en Lommerplein markt, politiebureau West, P+R Bos en Lommer, Tot Zo ?, De Ontmoeting, Moskee Badr, Tandartspraktijk De Stip B.V.
Nearest streets
Bos en Lommerweg, Bos en Lommerplein, Jacob van Arteveldestraat, Burgemeester de Vlugtlaan, Wiltzanghlaan, Majoor Fransweg, Akbarstraat, Harry Koningsbergerstraat, Professor Oranjestraat, Burgemeester Fockstraat
Nearest point of interest

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
40€ Per Month

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.