Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available

Parking for rent Amsterdam - Oost

40€ per month
108 Teslastraat, 1098VH Amsterdam
24/7 access
Underground parking
CCTV

Parking Amsterdam - Oost: for rent in Amsterdam, Teslastraat. Near Science Park e Galileïplantsoen. Underground parking under a private home. cctv. Rent for 40€/month.

About this parking Amsterdam - Oost

Er is een ondergrondse parkeergarage beschikbaar in de regio Noord-Holland, in Amsterdam. Deze bevindt zich in Amsterdam-Oost, vlakbij het centrum van de stad, er zijn veel studentenhuisvesting in de buurt en het ligt dicht bij de Universiteit van Amsterdam. Er zijn parkeerproblemen in de buurt, en we bieden parkeerplaatsen, garages, dozen om je auto in de buurt te parkeren. Het is een eigen parkeerplaats die bewaakt wordt door de aanwezigheid van videobewaking en een automatische poort. Als je op zoek bent naar een eigen ondergrondse parkeergarage, download dan de Yespark app op je smartphone. Yespark abonnementen vereisen geen aanbetaling en zijn niet bindend. U kunt gebruik maken van twee dagen gratis proefabonnement om uw parkeerplaats te bezoeken en te proberen voordat u zich aanmeldt.

Characteristics

Max height : 190 cm
Separate ramps
Lift
Yespark quality

How it works

Immediate access
Share your remote
7/7 customer service

Practical information

De ingang van de parkeergarage is de Carolina MacGillavrylaan 1984. De voetgangersingang is de Carolina MacGillavrylaan 1984.

To access parking, download the APP. The APP is a Sesame to open doors.

  • Free app
  • Secure open
  • Even without internet
  • Accessible from multiple phones
Neighborhood
De parkeergarage, box en ruimte is vlakbij de Universiteit van Amsterdam. Het parkeerstation is ondergronds en ligt dicht bij veel winkels en restaurants. Het is een vrij dynamisch en studentengebied, waar het zeer aangenaam wonen is.  Voor restaurants raden we de Bistro Zebra aan. Deze wijk heeft ook universitaire residenties. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. De parkeergelegenheid is goedkoop en op goede locaties.
Nearby
Tinq, Da Portare Via, ING, UvA: FNWI, Fook Sing, La Buleria, Vijfnulvijf, Bouchée, Molukken Apotheek, BBQplek Meerpark, BBQplek Meerpark, The Stud, The Stud
Nearest streets
Science Park, Galileïplantsoen, Carolina MacGillavrylaan, Kruislaan, Archimedesweg, Edisonstraat, Archimedesplantsoen, Max Planckstraat, Rutherfordstraat, Mendelhof
Nearest point of interest

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
40€ Per Month

Parking on waiting list

Get notified when a spot becomes available
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.