Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt

Parkeerplaats te huur Rotterdam - Zuid-Entrepot

€60 per maand
W.G. Witteveenplein 1, 3071 MA Rotterdam
24/7 toegang
Ondergrondse parkeerplaats
Videobewaking
Bewaakt

Parkeerplaats Rotterdam - Zuid-Entrepot: te huur in Rotterdam, W.G. Witteveenplein. DichtbijHillelaan en Posthumalaan. Ondergrondse parkeergarage. Beheerder aanwezig. videobewaking. Huur voor €60/maand.

Over deze parkeerplaats Rotterdam - Zuid-Entrepot

Er is een ondergrondse parkeergarage beschikbaar in de regio Zuid-Holland, in Rotterdam. Deze bevindt zich in Rotterdam Zuid, niet ver van de Rotterdam Zuid station en het metrostation Wilhelminaplein, die u rechtstreeks naar het centrum van Rotterdam brengt. In de buurt zijn veel gezinswoningen en studentenhuizen. Het is over het algemeen lastig om een parkeerplaats te vinden in deze buurt en wij bieden u een plaats aan om uw auto te parkeren. De parkeerplaats bevindt zich in een privaat gebouw, beschikt over videobewaking en een automatische toegangsdeur. 

Als u op zoek bent naar een privé parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage, download dan de Yespark app op uw smartphone. Voor een Yespark abonnement is geen borg vereist en het is volledig vrijblijvend. U kun gebruik maken van twee gratis proefdagen om de parkeerplaats te bezoeken en het abonnement uit te proberen, u kunt het abonnement volledig kosteloos annuleren binnen deze twee dagen (verder zijn de annuleringsvoorwaarden flexibel).

Kenmerken

Max. hoogte : 190 cm
XXL plaats
Lift
Yespark kwaliteitsgarantie

Hoe het werkt

Direct toegang
Gedeelde toegang
7/7 klantenservice

Praktische informatie

De (voetgangers-)ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de  W.G. Witteveenplein 1. 

Download de Yespark app om toegang te krijgen tot jouw parkeerplaats: hiermee wordt de garagedeur geopend.

  • Gratis app
  • Beveiligde toegang
  • Werkt ook zonder internet
  • Toegang vanaf meerdere telefoons
Ouverte de parking Yespark
Buurt
De parkeergarage is vlakbij het metrostation Wilhelminaplein en het busstation Lodewijk Pincoffsweg, Rotterdam. De parkeerplaats is ondergronds en ligt vlakbij de vele winkels en restaurants in de buurt. Het is een vrij dynamische wijk en zeer residentieel, met voornamelijk gezinnen en studenten, dit maakt het zeer aangenaam om te wonen.  Restaurants zoals de Bab Al Hara zijn gemakkelijk te voet te bereiken. De wijk beschikt ook over studentenwoningen. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. Het gebied is rustig en toch dynamisch, over het geheel genomen is het een prettige plek om te wonen.
In de buurt
Safir, Meziz, Koningskerk, oKay, Rabobank, Bagels and Beans, TopDent, Basisschool de Wissel, Evangelische School "de Passie", BSO Prinsjes en Prinsesjes, Bab Al Hara, Café-Bar Première, Greenwheels
Dichtsbijzijnde straten
Hillelaan, Posthumalaan, Laan op Zuid, Rosestraat, Steven Hoogendijkstraat, Vuurplaat, Brede Hilledijk, Stootblok, Rijtuigweg, Hillestraat
Nuttige plaatsen

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt
€60 Per maand

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt