Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt

Parkeerplaats te huur Rotterdam - Tussendijken

€60 per maand
34 Rösener Manzstraat, 3026SJ Rotterdam
24/7 toegang
Ondergrondse parkeerplaats
Videobewaking

Parkeerplaats Rotterdam - Tussendijken: te huur in Rotterdam, Rösener Manzstraat. DichtbijMathenesserdijk en Van Duylstraat. Ondergrondse parkeerplaats onder private woning. videobewaking. Huur voor €60/maand.

Over deze parkeerplaats Rotterdam - Tussendijken

Een ondergrondse parkeerplaats is beschikbaar in de parkeergarage in de regio Zuid-Holland, in Rotterdam. De parkeerplaatsen bevinden zich in de wijk Tussendijken, niet ver van het centrum, vlakbij het zakengebied en het centrum van Rotterdam.  De dichtstbijzijnde tramhalte is aan de Mathenesserbrug. Het is over het algemeen lastig om een parkeerplaats te vinden in deze buurt en wij bieden u een mooie plaats aan om uw auto te parkeren. De parkeerplaats bevindt zich in een privaat gebouw, beschikt over videobewaking en een automatische toegangsdeur. 

Als u op zoek bent naar een privé parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage, download dan de Yespark app op uw smartphone. Voor een Yespark abonnement is geen borg vereist en het is volledig vrijblijvend. U kun gebruik maken van twee gratis proefdagen om de parkeerplaats te bezoeken en het abonnement uit te proberen, u kunt het abonnement volledig kosteloos annuleren binnen deze twee dagen. 

Kenmerken

Max. hoogte : 210 cm
XXL plaats
Lift
Yespark kwaliteitsgarantie

Hoe het werkt

Direct toegang
Gedeelde toegang
7/7 klantenservice

Praktische informatie

De (voetgangers-)ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Rösener Manzstraat nummer 34. 

Download de Yespark app om toegang te krijgen tot jouw parkeerplaats: hiermee wordt de garagedeur geopend.

  • Gratis app
  • Beveiligde toegang
  • Werkt ook zonder internet
  • Toegang vanaf meerdere telefoons
Ouverte de parking Yespark
Buurt
De parkeergarage is vlakbij de tramhalte Mathenesserbrug, Rotterdam. De parkeerplaats is ondergronds en ligt vlakbij de vele winkels en restaurants in de buurt. Het is een druk en dynamisch gebied met een hoop gezinnen, dit maakt het zeer aangenaam om te wonen.  Restaurants zoals het Restaurant Meram Rotterdam West zijn gemakkelijk te voet te bereiken. De wijk beschikt ook over studentenwoningen. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie er wil wonen, studeren of werken. De parkeerplaats is goedkoop en op een goede locatie.
In de buurt
Garage Westdijk, Keuringsstation Durak, Garage West, Garage Oranje, APK KEURINGSTATION SEMT, Garage Aksoy APK-Keuringsstation, Parkeergarage Mathenesserplein, Garagebedrijf Ünlü B.V., PitPoint, Kervansaray, Maras Lezzet Restaurant, Maak-Rotterdam, Lidl, Bella Ice Cream & Espresso
Dichtsbijzijnde straten
Mathenesserdijk, Van Duylstraat, Jan Kobellstraat, Zoutziedersstraat, Kleine Visserijstraat, Rösener Manzstraat, Van Duylstraat, Rösener Manzstraat, Nour Autowassen & Poetsen, Grote Visserijstraat, Haringpakkersstraat, Taandersstraat, Korfmakersstraat, Aelbrechtskade, Mathenesserweg
Nuttige plaatsen

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt
€60 Per maand
nieuw

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt