Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt

Parkeerplaats te huur Den Haag - Laakhaven Oost

€42 per maand
Waldorpstraat 1, 2521 CD Den Haag
24/7 toegang
Ondergrondse parkeerplaats
Videobewaking

Parkeerplaats Den Haag - Laakhaven Oost: te huur in Den Haag, Waldorpstraat. DichtbijNeherkade en Rijswijkseweg. Ondergrondse parkeerplaats onder private woning. videobewaking. Huur voor €42/maand.

Over deze parkeerplaats Den Haag - Laakhaven Oost

Deze parkeergarage bevindt zich in Laakhaven, Den Haag, vlakbij het centrum van de stad. Binnen deze ondergrondse parkeergarage hebben wij verschillende met videobewaking beveiligde parkeerplaatsen beschikbaar. 

Het is over het algemeen lastig om een parkeerplaats te vinden in deze buurt en wij bieden jou een centrale plek aan om je auto te parkeren. De parkeerplaats bevindt zich in een privaat gebouw, beschikt over videobewaking en een automatische toegangsdeur.

Voor een Yespark abonnement is geen borg vereist en het is vrijblijvend. Je kan gebruik maken van twee gratis proefdagen om de parkeerplaats te bezoeken en het abonnement uit te proberen, je kunt het abonnement volledig kosteloos annuleren binnen deze twee dagen.

Als je op zoek bent naar een privé parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage, download dan de Yespark app op je smartphone. 

Kenmerken

Max. hoogte : 210 cm
Yespark kwaliteitsgarantie

Hoe het werkt

Direct toegang
Gedeelde toegang
7/7 klantenservice

Praktische informatie

From (voetgangers-) ingang van de parkeergarage bevindt zich aan from Waldorpstraat 1.

Download de Yespark app om toegang te krijgen tot jouw parkeerplaats: hiermee wordt de garagedeur geopend.

  • Gratis app
  • Beveiligde toegang
  • Werkt ook zonder internet
  • Toegang vanaf meerdere telefoons
Ouverte de parking Yespark
Buurt
De parkeergarage bevindt zich direct naast het centraal station van Den Haag (Den Haag HS). Het centrum is eenvoudig en te voet binnen 15 minuten te bereiken. 
De stationsbuurt, Chinatown en Rivierenbuurt-zuid omringen de parkeergarage en bieden een tal aan restaurants en koffiezaken zoals de Starbucks en Urban Sushi. 
In de buurt
MegaStores Den Haag, Café Petit Restaurant Efes, Rotana, Stadsdeelkantoor Laak, EWA Talen Centrum, America Latina, Shell, Van Buuren, Rabten Jigme Ling, Rijwielshop Hollands Spoor, Chicko’s
Dichtsbijzijnde straten
Neherkade, Rijswijkseweg, Rijswijkseplein, Stationsplein, Waldorpstraat, Parallelweg, Trekvlietplein, Scheepmakersstraat, Leeghwaterplein, Bontekoestraat
Nuttige plaatsen

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt
€42 Per maand
nieuw

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt