Parkeerplaats te huur Amsterdam - Zuidoost

€38,72 per maand

Aanbieding

Eerste factuur: €38,72 ;
Volgende factuur: €48,40 ;
Uitzonderlijke promotie voor de eerste maand

Tekkopstraat 35, 1107RR Amsterdam
24/7 toegang
Ondergrondse parkeerplaats
Videobewaking

Parkeerplaats Amsterdam - Zuidoost: te huur in Amsterdam, Tekkopstraat. DichtbijSchoonhovendreef en Reigersbosdreef. Ondergrondse parkeergarage, onder private woningen. videobewaking. Huur voor €38,72/maand.

Over deze parkeerplaats Amsterdam - Zuidoost

In Amsterdam Zuidoost is een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar. Deze ruime en met videocamera beveiligde parkeergarage is gelegen aan de Tekkopstraat 35 in het gebied Holendrecht en Reigersbos in het zuidoosten van Amsterdam. Deze met videobewaking uitgeruste parkeergarage bevindt zich op 2 minuten lopen van het metrostation Reigersbos. Vanaf hier brengen lijn 50 en 54 je binnen 15 minuten naar het centrum of de Zuidas. De parkeergarage is daarnaast eenvoudig te bereiken via de A2 en A9. De parkeergarage is schoon, privé en beschikt over een automatische poort en videobewaking. De parkeergarage ligt in een veilige buurt. Je kunt jouw auto of motor maandelijks parkeren op een persoonlijke parkeerplaats. Download de Yespark app op je smartphone om de parkeerplaats te reserveren en toegang te krijgen tot de parkeergarage. Er is geen aanbetaling nodig en de annuleringsvoorwaarden zijn flexibel. Wij bieden je twee dagen de tijd om de parkeerplaats uit te proberen voor de start van je maandabonnement.

Kenmerken

Max. hoogte : 210 cm
Niveaus : 0
XXL plaats
Yespark kwaliteitsgarantie

Hoe het werk

Direct toegang
Gedeelde toegang
7/7 klantenservice

Voorwaarden

2-gratis proefdagen
Geen verplichtingen
Veilige betalingen
Zonder borg

Aanbevolen voertuigen

Parkeerplaats te huur Motor
Motor
Parkeerplaats te huur Stadsauto
Stadsauto
Parkeerplaats te huur Stationwagen
Stationwagen
Parkeerplaats te huur SUV
SUV
Parkeerplaats te huur Gezinsauto
Gezinsauto
Parkeerplaats te huur Busje
Busje
Veelgestelde vragen
Stel een vraag over de parkeerplaats

Praktische informatie

De (voetgangers-)ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Tekkopstraat 35.

Download de Yespark app om toegang te krijgen tot de parkeerplaatsen: hiermee wordt de garagedeur geopend.

  • Gratis app
  • Beveiligde toegang
  • Werkt ook zonder internet
  • Toegang vanaf meerdere telefoons
Buurt
De parkeergarage voor auto's en motoren bevindt zich op twee minuten lopen van het metrostation Reigersbos en het busstation Amsterdam Schoonhovendreef. De parkeergarage bevindt zich in een woonwijk met voornamelijk gezinnen en studenten. Parkeren op straat in de buurt is meestal gratis, maar sommige straten in de gemeente vallen onder een betalingsregeling. Beveiligde en ondergrondse parkeergarages zijn relatief duur in de wijk Zuidoost. Bij Yespark zijn de parkeerprijzen gemiddeld 30% lager dan de marktprijs. In de buurt van de Tekkopstraat 35 zijn veel winkels en restaurants te vinden, bijvoorbeeld Lucky Garden aan de Snellerwaardgracht 7 voor chinese gerechten of Altijd Lekker Amsterdam voor een Surinaamse hap. Het BP tankstation is dichtbij te vinden aan het Reewijkplein, parallel aan de Reigersbosdreef. Het Museum Vrolik op de Meibergdreef, dat ook direct naast het Academisch Medisch Centrum ligt, niet ver van het Station Holendrecht, dat je in 15 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Het gebied is rustig en toch dynamisch, over het geheel genomen is het een prettige plek om te wonen.
In de buurt
Holendrechtschool, De Brink, Jumbo, BP Gaasperdam, Hogeschool van Amsterdam, Amikitoj, Bureau Remmerdenplein, Lucky Garden, Winkelcentrum Reigersbos, Bibliotheek Reigersbos, Apotheek Reigersbos, Lotusschool, De Tamboerijn, Amsterdam UMC locatie AMC
Dichtsbijzijnde straten
Schoonhovendreef, Reigersbosdreef, Tafelbergweg, Ommerenhof, Tongerenstraat, Tielstraat, Sleewijkstraat, Snelleveldstraat, Slichtenhorststraat, Schaikstraat
Nuttige plaatsen
voor €38,72
48,4€
Per maand
nieuw

Aanbieding

Eerste factuur: €38,72 ;
Volgende factuur: €48,40 ;
Uitzonderlijke promotie voor de eerste maand
  • Parkeerplaats beschikbaar
  • Zonder verplichtingen
  • Zonder borg
  • 2 dagen gratis proefperiode
  • De parkeerplaats uitproberen