Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt

Parkeerplaats te huur Amsterdam - Slotermeer-Noordoost

€40,00 per maand
25 Theodorus Dobbestraat, 1063BV Amsterdam
24/7 toegang
Ondergrondse parkeerplaats
Videobewaking

Parkeerplaats Amsterdam - Slotermeer-Noordoost: te huur in Amsterdam, Theodorus Dobbestraat. DichtbijBos en Lommerweg en Bos en Lommerplein. Ondergrondse parkeergarage, onder private woningen. videobewaking. Huur voor €40,00/maand.

Over deze parkeerplaats Amsterdam - Slotermeer-Noordoost

Een ondergrondse parkeerplaats is beschikbaar in de parkeergarage in de regio Noord-Holland, in Amsterdam. De parkeergarage bevindt zich in Amsterdam-Zuid, niet ver van het centrum, vlakbij de Zuidas (het zakendistrict). De dichtstbijzijnde tramhalte is aan de Dintelstraat. 
Het is over het algemeen moeilijk om een parkeerplaats te vinden in deze buurt en wij bieden u een plaats aan om uw auto te parkeren. De parkeerplaats bevindt zich in een privaat gebouw, beschikt over videobewaking en een automatische toegangsdeur. 

Als u op zoek bent naar een privé parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage, download dan de Yespark app op uw smartphone. Voor een Yespark abonnement is geen borg vereist en het is volledig vrijblijvend. U kun gebruik maken van twee gratis proefdagen om de parkeerplaats te bezoeken en het abonnement uit te proberen, u kunt het abonnement volledig kosteloos annuleren binnen deze twee dagen. 

Kenmerken

Max. hoogte : 190 cm
XXL plaats
Lift
Yespark kwaliteitsgarantie

Hoe het werk

Direct toegang
Gedeelde toegang
7/7 klantenservice

Praktische informatie

De (voetgangers-)ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Theodorus Dobbestraat.

Download de Yespark app om toegang te krijgen tot de parkeerplaatsen: hiermee wordt de garagedeur geopend.

  • Gratis app
  • Beveiligde toegang
  • Werkt ook zonder internet
  • Toegang vanaf meerdere telefoons
Buurt
Het is een ondergrondse parkeerplaats en ligt vlakbij de vele winkels en restaurants in de buurt. Het is een vrij dynamisch gebied met een hoop studenten, dit maakt het zeer aangenaam en veilig om te wonen.  Restaurants zoals Efendy Restaurant & Café gemakkelijk te voet te bereiken. De wijk beschikt ook over studentenwoningen. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. Wij bieden goedkope parkeergelegenheden in de buurt op goede locaties. 
In de buurt
Bir Tat, Pin & Drive, Stadsloket West, Choi Yuen, Kentalis Signis ALS, 1 Tat Döner, Bos en Lommerplein markt, politiebureau West, P+R Bos en Lommer, Tot Zo ?, De Ontmoeting, Moskee Badr, Tandartspraktijk De Stip B.V.
Dichtsbijzijnde straten
Bos en Lommerweg, Bos en Lommerplein, Jacob van Arteveldestraat, Burgemeester de Vlugtlaan, Wiltzanghlaan, Majoor Fransweg, Akbarstraat, Harry Koningsbergerstraat, Professor Oranjestraat, Burgemeester Fockstraat
Nuttige plaatsen

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt
€40,00 Per maand

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt

Parkings à proximité