Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt

Parkeerplaats te huur Amsterdam - Oost

€40 per maand
108 Teslastraat, 1098VH Amsterdam
24/7 toegang
Ondergrondse parkeerplaats
Videobewaking

Parkeerplaats Amsterdam - Oost: te huur in Amsterdam, Teslastraat. DichtbijScience Park en Galileïplantsoen. Ondergrondse parkeerplaats onder private woning. videobewaking. Huur voor €40/maand.

Over deze parkeerplaats Amsterdam - Oost

Er is een ondergrondse parkeergarage beschikbaar in de regio Noord-Holland, in Amsterdam. Deze bevindt zich in Amsterdam-Oost, vlakbij het centrum van de stad. In de buurt zijn veel gezinswoningen, studentenhuizen en het ligt dicht bij de Universiteit van Amsterdam. Het is over het algemeen lastig om een parkeerplaats te vinden in deze buurt en wij bieden jou een plaats aan om je auto te parkeren. De parkeerplaats bevindt zich in een privaat gebouw, beschikt over videobewaking en een automatische toegangsdeur. 

Als je op zoek bent naar een privé parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage, download dan de Yespark app op je smartphone. Voor een Yespark abonnement is geen borg vereist en het is volledig vrijblijvend. Je kan gebruik maken van twee gratis proefdagen om de parkeerplaats te bezoeken en het abonnement uit te proberen, je kunt het abonnement volledig kosteloos annuleren binnen deze twee dagen. 

Kenmerken

Max. hoogte : 200 cm
XXL plaats
Lift
Yespark kwaliteitsgarantie

Hoe het werkt

Direct toegang
Gedeelde toegang
7/7 klantenservice

Praktische informatie

De (voetgangers-)ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Carolina MacGillavrylaan 1984.

Download de Yespark app om toegang te krijgen tot jouw parkeerplaats: hiermee wordt de garagedeur geopend.

  • Gratis app
  • Beveiligde toegang
  • Werkt ook zonder internet
  • Toegang vanaf meerdere telefoons
Ouverte de parking Yespark
Buurt
De parkeergarage is vlakbij de Universiteit van Amsterdam. De parkeerplaats is ondergronds en ligt vlakbij de vele winkels en restaurants in de buurt. Het is een vrij dynamisch gebied met een hoop studenten, dit maakt het zeer aangenaam om te wonen.  Restaurants zoals de Bistro Zebra zijn gemakkelijk te voet te bereiken. De wijk beschikt ook over studentenwoningen. Kortom, het is een perfecte buurt voor wie wil wonen, studeren of werken. Wij bieden goedkope parkeergelegenheden in de buurt op goede locaties. 
In de buurt
Tinq, Da Portare Via, ING, UvA: FNWI, Fook Sing, La Buleria, Vijfnulvijf, Bouchée, Molukken Apotheek, BBQplek Meerpark, BBQplek Meerpark, The Stud, The Stud
Dichtsbijzijnde straten
Science Park, Galileïplantsoen, Carolina MacGillavrylaan, Kruislaan, Archimedesweg, Edisonstraat, Archimedesplantsoen, Max Planckstraat, Rutherfordstraat, Mendelhof
Nuttige plaatsen

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt
€40 Per maand
nieuw

Parkeerplaats op wachtlijst

Ontvang een notificatie zodra een plaats vrijkomt