Parkeerplaats te huur - Rotterdam

Het is eenvoudig en goedkoop

Article mis à jour le 22/02/2021 à 16:10
Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. 

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Rotterdam staat bekend om zijn vernieuwende architectuur.

Rotterdam is een drukbezochte stad. Het vinden van een geschikte parkeerplaats in en rondom het centrum is vrij lastig, zeker als je op zoek bent naar een parkeerplaats voor een lange termijn. De auto op straat neerzetten of parkeren in een reguliere parkeergarage brengt al gauw hoge kosten met zich mee. 

Met de komst van Yespark is dit probleem verholpen. Yespark biedt maandelijks te huren parkeerplaatsen aan in garages in, en rondom het stadscentrum van Rotterdam. Deze parkeerplaatsen zijn zeer snel en eenvoudig te huren. Het huren van de parkeerplaats kan gemakkelijk via onze website of via de Yespark app (binnen 3 minuten heb je al een parkeerplaats!). Eenmaal een parkeerplaats gehuurd, kan je met behulp van de Yespark app de parkeergarage direct betreden.

Met de Yespark app, kan je naast het openen van de garagedeuren, ook van parkeergarage of parkeerplaats wijzigen, betaalmethodes aanpassen, facturen inzien, en nog veel meer. Hierdoor is het huren en beheren van een parkeerplaats zeer eenvoudig. En het mooie is, je krijgt een persoonlijke parkeerplaats toegewezen. De plaats die jij huurt is dus helemaal voor jou!

Wat is de gemiddelde prijs voor een parkeerplaats in Rotterdam?

Stadsdeel van Rotterdam

Buurt Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Parking Kop van Zuid-Entrepot 90 € 90 € 90 €

Dichtstbijzijnde steden

Stad Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Parking Amsterdam 70 € 70 € 70 €