Parkeerplaats te huur - Den Haag

Het is eenvoudig en goedkoop

Article mis à jour le 22/02/2021 à 16:10
Den Haag ('s-Gravenhage) is de hoofdstad van Zuid-Holland. Den Haag ligt aan de Noordzee met de badplaatsen Kijkduin en Scheveningen. In deze internationale stad is de Nederlandse regering gevestigd. Je vindt hier het parlement en het koninklijk huis. Daarnaast vind je hier een tal aan ambassades en ministeries. Ook het Internationale gerechtshof en het internationale strafhof is hier gevestigd.

In Den Haag hebben wij verschillende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen bevinden zich in ondergrondse parkeergarages gelegen in en rondom het centrum van Den Haag. De parkeerplaatsen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer; er is altijd een metro, bus of tram station dicht in de buurt van de parkeergarage. Hierdoor ben je eenvoudig en snel op iedere gewenste locatie binnen Den Haag. De parkeergarages zijn schoon, privé en beschikken over een automatische poort en videobewaking.  Dit maakt de parkeerplaats zeer veilig en uiterst geschikt voor het parkeren van je auto of motor.

De parkeerplaatsen van Yespark worden aangeboden met een maandelijks abonnement. Onze prijzen zijn gemiddeld 30% lager dan andere aanbieders. Het reserveren van jouw persoonlijke parkeerplaats is daarnaast zeer eenvoudig. Hiervoor hoe je alleen maar de Yespark app te downloaden, een parkeerplaats uitzoeken en hierop abonneren. Zodra je bent geabonneerd op een parkeerplaats heb je direct toegang tot de parkeergarage via je smartphone. Je smartphone functioneert als digitale afstandsbediening voor het openen van de deuren van de parkeergarage.

Je hebt twee dagen tijd om de parkeerplaats uit te proberen, helemaal gratis. Daarnaast vragen wij geen borg en is het abonnement zonder verplichtingen. De annuleringsvoorwaarden zijn zeer flexibel.

In regio Zuid-Holland, en dan met name in de hoofdstad Den Haag, is het zeer lastig om een (goedkope) parkeerplaats te vinden. Er is weinig aanbod en de parkeerplaatsen die aangeboden worden zijn vrij duur.
Bij Yespark bieden wij goed gelegen parkeerplaatsen aan tegen een zeer voordelige prijs

Wat is de gemiddelde prijs voor een parkeerplaats in Den Haag?

Dichtstbijzijnde steden

Stad Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Parking Rotterdam 90 € 98 € 105 €
Parking Amsterdam 70 € 70 € 70 €