Parkeerplaats te huur - Amsterdam Zuidoost

Het is eenvoudig en goedkoop

Onze selectie parkeerplaatsen in Amsterdam Zuidoost

Straat naar parkeergarage Tekkopstraat 35
€58

Amsterdam - Zuidoost

Tekkopstraat 35
Wachtlijst
Article mis à jour le 07/01/2021 à 17:21
Amsterdam ZuidOost is een stadsdeel van Amsterdam, Nederland in Noord-Holland. Het bestaat uit vier woonwijken - Bijlmermeer, Venserpolder, Gaasperdam en Driemond- evenals het Amstel III/Bullewijk Business Park en de Amsterdam Arena uitgaans- en winkelstraat.

In 2013 telde Amsterdam-Zuidoost bijna 84.000 inwoners. Vooral woonhuizen en studenten die in de buurt wonen als huurwoningen in Amsterdam zijn erg duur. Er zijn een paar Q+P in de buurt en parkeren in Amsterdam is erg duur. Daarom biedt Yespark parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam, ook in de gemeente ZuidOost. Ondergronds parkeren in ZuidOost is schaars en daarom is parkeren met Yespark een goede oplossing als je je auto veilig wilt houden tegen diefstal, schade of zelfs regen of sneeuw. Wij bieden concurrerende prijzen, 30% onder het marktaanbod en onze parkings zijn veilig, met videobewaking en een automatische poort. Het enige wat u hoeft te doen is de japark app te downloaden en maandelijks uw parkeerplaats te reserveren. De app is uw afstandsbediening en u heeft volledige toegang tot de parking via onze app. Parkeren is nog nooit zo eenvoudig geweest in Amsterdam, Zuidoost.

De grootste wijk van Amsterdam-Zuidoost is de Bijlmermeer, gepland in de jaren zestig als een moderne, functionele 'stad van de toekomst'. In totaal zouden er 18.000 woningen worden gebouwd, waarvan 13.000 in hoogbouwflats. Veel Nederlanders maken gebruik van de fiets en daarom zijn de fietsstraten zo georganiseerd dat het fietsen met de auto wordt bevorderd. Ook het openbaar vervoer in Amsterdam is ontwikkeld en zeer efficiënt. Je hebt de metro, tram en bus die je goed binnen en buiten de stad bedient. Het laatste van de 13.000 appartementen werd in 1975 opgeleverd. In 1977 werd de eerste Amsterdamse metrolijn geopend, die Zuidoost verbond met het centrum en Amsterdam Centraal. Hierdoor is het voor bewoners gemakkelijk om buiten de stad te parkeren voor een lagere prijs en met het openbaar vervoer naar het centrum te gaan.