Parkeerplaats te huur - Amsterdam

Het is eenvoudig en goedkoop

Onze selectie parkeerplaatsen in Amsterdam

Article mis à jour le 22/02/2021 à 16:10
De hoofdstad Amsterdam is een levendige multiculturele stad. De stad is ongelofelijk rijk aan cultuur en beschikt over verschillende kunstgalerijen en musea zoals het Rijksmuseum, Van Gogh museum, het Stedelijk museum en vele andere. Het is ook de thuisbasis van enkele van de beste universiteiten van Nederland en Europa.

In Amsterdam hebben wij verschillende parkeerplaatsen per direct beschikbaar. De parkeerplaatsen bevinden zich in ondergrondse parkeergarages gelegen in onder andere Amsterdam zuid, Nieuw-west, Zuid-oost, in het centrum en aan de zuidas. De parkeerplaatsen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er is altijd een metro, bus of tram station dicht in de buurt van de parkeergarage. Hierdoor ben je eenvoudig en snel op iedere gewenste locatie binnen Amsterdam. De parkeergarages zijn schoon, privé en beschikken over een automatische poort en videobewaking.  Dit maakt de parkeerplaats zeer veilig en uiterst geschikt voor het parkeren van je auto of motor.

De parkeerplaatsen van Yespark worden aangeboden met een maandelijks abonnement. Onze prijzen zijn gemiddeld 30% lager dan andere aanbieders. Het reserveren van jouw persoonlijke parkeerplaats is daarnaast zeer eenvoudig. Hiervoor hoe je alleen maar de Yespark app te downloaden, een parkeerplaats uitzoeken en hierop abonneren. Zodra je bent geabonneerd op een parkeerplaats heb je direct toegang tot de parkeergarage via je smartphone. Je smartphone functioneert als digitale afstandsbediening voor het openen van de deuren van de parkeergarage.

Je hebt twee dagen tijd om de parkeerplaats uit te proberen, helemaal gratis. Daarnaast vragen wij geen borg en is het abonnement zonder verplichtingen. De annuleringsvoorwaarden zijn zeer flexibel. 

In regio Noord-Holland, en dan met name in de hoofdstad Amsterdam, is het zeer lastig om een (goedkope) parkeerplaats te vinden. Er is weinig aanbod en de parkeerplaatsen die aangeboden worden zijn zeer duur. Maar bij Yespark bieden wij goed gelegen parkeerplaatsen aan tegen een zeer voordelige prijs

Wat is de gemiddelde prijs voor een parkeerplaats in Amsterdam?

Stadsdeel van Amsterdam

Buurt Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Parking Amsterdam Zuidoost 70 € 70 € 70 €

Dichtstbijzijnde steden

Stad Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Parking Rotterdam 90 € 98 € 105 €