Location de parking - Amsterdam
C’est plus facile et plus économique avec Yespark !
Amsterdam

Notre sélection de parkings à Amsterdam

À propos de la ville de Amsterdam

Ondergrondse parkeergarage, garage, box en ruimte zijn beschikbaar in de regio Noord-Holland, in Amsterdam. Het is gelegen in de wijken Zuid, Zuid-Amsterdam, Niuew-West, niet ver van het centrum, vlakbij het zakendistrict en het centrum van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar per bus, metro en tram. De parking is privé en wordt bewaakt door de aanwezigheid van videobewaking en een automatische poort. De parking is daarom beveiligd en is perfect voor uw auto of motor. Yespark parking wordt maandelijks verhuurd en ligt gemiddeld 30% onder de marktprijs. Perfect voor automobilisten die op zoek zijn naar een overdekte parkeerplaats. De parking is privé en ondergronds, je moet Yespark downloaden op je smartphone om een parkeerplaats te kunnen huren. Inschrijven voor een parkeerplaats bij Yespark vereist geen aanbetaling en de annuleringsregels zijn flexibel. Je hebt twee dagen de tijd om je parkeerplaats te bezoeken en uit te proberen voordat het abonnement van start gaat.

Omdat Amsterdam de hoofdstad is, is parkeren zeer beperkt en erg duur. Amsterdam is een belangrijke stad voor handel en cultuur in het centrum van Nederland.  De stad is omgeven door grachten en ligt aan de westelijke oever van het IJmeer en het Buitten-IJ water. Parkeren is niet eenvoudig en daardoor erg duur, maar Yespark biedt concurrerende en goed gelegen parkeerplaatsen. De stad is rijk aan cultuur, u vindt er tal van kunstgaleries en musea. Amsterdam is ook de thuisbasis van enkele van de beste universiteiten van Nederland en Europa. U kunt ook parkeren in Yespark parking voor de maand, voor zeer lage prijzen in plaats van parkeren bij p&r amsterdam of rotterdam parkeerplaatsen.

Wat is de gemiddelde prijs voor een parkeerplaats in Amsterdam?

Les arrondissements de Amsterdam

Arrondissement Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Amsterdam Zuidoost 48,40€ 48€ 48,40€

Dichtstbijzijnde steden

Steden Minimale prijs Gemiddelde prijs Maximale prijs
Rotterdam 60€ 60€ 60€
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation des cookies qui nous permettent d’assurer le bon fonctionnement de nos services, de vous fournir un contenu personnalisé et de mesurer l’audience de notre site. Pour en savoir plus cliquez ici.