Reviews van Yespark gebruikers

Sinds onze oprichting hebben we één missie: het leven van de mensen om ons heen makkelijker maken dankzij een innovatieve en eenvoudige parkeeroplossing. Vandaag de dag is de tevredenheid van onze gebruikers onze drijvende kracht en we zijn er erg trots op dat we je deze paar opmerkingen van onze abonnees kunnen laten zien.

Florian
Florian

Ik ben al enkele jaren abonnee en ik heb niets te klagen. Geen aanbetaling, snelle boeking, bekwame klantenservice wanneer ik het nodig had. Plus het ontgrendelingssysteem via de telefoon is erg handig, geen gedoe met batterijen, en mogelijk vanaf elke telefoon...

31/03/2020 Trustpilot
Valentin
Valentin

We beoordelen een bedrijf niet op het feit dat het geen problemen heeft, maar op zijn vermogen om problemen snel en efficiënt te beheren en op te lossen. Dank je, je bent geweldig!

04/03/2020 Appstore
Sophie
Sophie

Blij met deze app. De paar keer dat ik een probleem heb ondervonden, kon een adviseur me geruststellen en een echte oplossing brengen. De parkeerplaats is ideaal gelegen, 200 meter van mijn werkplek. De parkeerplaats is veilig en schoon.

30/03/2020 Trustpilot